O.M.S.G. Plutarchus

Bij het lezen van dit stuk heb je de eerste stap op het juiste spoor gezet. Het lidmaatschap bij het Onafhankelijk Maastrichts Studenten Genootschap Plutarchus staat immers al sinds 1984 garant voor een onvergetelijke verrijking van het Maastrichtse studentenleven.

Zoals bijna ieder ander dispuut verbonden is aan een vaste stamkroeg zij wij niet verbonden aan een vaste stamkroeg. Dit geeft ons de vrijheid om onze agenda zelf samen te stellen en onze dispuutsavonden naar eigen inzicht in te
delen. Wij weigeren de massa te volgen naar een borrelkamer of kroegzaal voor de zoveelste identieke dispuutsavond en starten onze wekelijkse ontmoetingen met een originele activiteit, ofwel intern of samen met een ander heren- of damesdispuut. Aansluitend begeven we ons naar de Maastrichtse studentenkroegen om ons kenmerkende aandeel te leveren aan ‘PARTY’ & ‘FUN’.

Er zijn altijd plenty kansen om te ervaren of Plutarchus aansluit bij je wensen. Houd daarom onze site in de gaten en anders zul je ons ongetwijfeld treffen aan de hand van de bijgevoegde contactgegevens.

Instagram

Stamkroeg

kouwe kermis

Neem contact op met O.M.S.G. Plutarchus