O.M.H. Cerberus

Cerberus wordt momenteel gevormd door tien actieve Leeden. De grote verscheidenheid aan persoonlijkheden is wellicht de meest typerende karakteristiek van het dispuut. Ironisch genoeg zijn juist de vele persoonlijke verschillen de bindende factor die het dispuut maken tot wat het is. Cerberus is vandaag de dag nog precies het dispuut dat het was toen het op 16 april 1991 opgericht werd. Een eigengereid en onafhankelijk dispuut dat door creativiteit, karakter, respect en ruimdenkendheid uitblinkt in Maastricht.

Naast de meer gebruikelijke dispuutsactiviteiten zoals de wekelijkse dispuutsavond, het gezamenlijke eten en integratieactiviteiten met andere disputen, worden er regelmatig feesten, weekenden, vakanties en andere activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten dragen bij aan een bijzonder goede sfeer en het biedt de leden van het dispuut ook de mogelijkheid om zich via initiatieven te ontplooien. Op deze manier draagt een lidmaatschap bij aan je studententijd: zowel op sociaal als op inhoudelijk vlak.

Cerberus is weer op zoek naar nieuwe Leeden. Wij zoeken mannen die weten waarvoor ze staan; die tegen een stootje kunnen; die altijd op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen, maar vooral: die zichzelf zijn. Herken jij je jezelf in dit profiel? Dan zou je wel eens geschikt kunnen zijn voor Cerberus. En Cerberus voor jou!

Gedurende de INKOM is er ruimschoots gelegenheid nader kennis te maken met de leden van het dispuut. U herkent ons aan de originele en bijzonder fraaie paars-groene truien of groene polo’s. Buiten de INKOM om nodigen wij geïnteresseerden van harte uit om op één van de dispuutsavonden in ons dispuutshuis (op woensdagen vanaf 20.59 uur) een biertje te komen drinken. Bel Lorenzo op 06-41837969 of laat gerust een berichtje achter op Facebook of Instagram: omhcerberus

CAVE CANES!

O.M.H. Cerberus – MCMXCI

Stamkroeg
Studentencafé de Boschpoort
Boschstraat 64
6211AX Maastricht

Neem contact op met O.M.H. Cerberus