O.M.G.M. Max

Wij zijn O.M.G.M. MAX, een onafhankelijk damesdispuut opgericht in 2001 te Maastricht.
MAX staat voor het woord MAXIMAAL en onze lijfspreuk is dan ook niet voor niets: “Live life to the MAX!” Als groep hechte vriendinnen halen wij graag het maximale uit het leven, wat zorgt dat wij overal in het studentenleven vertegenwoordigd zijn. Zo zijn wij altijd in voor feestjes, borrels en integraties, maar zijn we daarnaast ook te vinden bij bierestafettes en andere sportieve activiteiten zoals volleybal-, hockey- en voetbaltoernooien.
De woensdagavond is onze dispuutsavond die wij doorbrengen in Studentencafé de Beurs. Hier borrelen wij met elkaar en domineren we op de dansvloer. Ook dagen we graag andere disputen in de kroeg uit voor een potje mex. Na de Beurs zijn wij te vinden op de Markt waar wij onze dansjes voortzetten totdat onze benen ons niet meer kunnen dragen of de studie van ons vraagt dat we naar huis gaan.
Gezelligheid blijft niet alleen bij de woensdagavond. Elkaar mentaal ondersteunen in de UB, samen op vakantie te gaan, lekker terrassen of gewoon heerlijk samen uitbrakken en niks te doen.
Wil jij het maximale uit je studententijd halen samen met een hechte groep meiden die altijd zichzelf zijn en niet op hun mondje zijn gevallen? Twijfel dan niet en app Jody! (0625198739)

Over ons

Tongersestraat 12D01
6211 LN Maastricht
0625198739
www.omgmax.nl

Stamkroeg

Studentencafé de Beurs

Neem contact op met O.M.G.M. Max