O.H.D. Chic Sat

Op 21 november 1991 begon Chic Sat onder leiding van de oprichters aan een avontuurlijk bestaan in Maastricht´s studentenland. Al snel toonden de Heeren Leden zich zeer bekwaam in het drinken van bier en het verleiden van de dames. Een charmant voorkomen, uitdagende danspasjes en een gezellige babbel werden wapens in de strijd.

Na heel wat gezellige borreljaren in de Preuverij en café C’est la Vie werd het tijd voor een eigen kroeg. De Inkom 1997 was het startpunt voor de Unieke formule die studentencafé “De Uni” heet. In een samenwerkingsverband met M.H.D. Epicurus runt Chic Sat tot op de dag van vandaag het populairste studentencafé van Maastricht. Het is dan ook De Uni waar het Dispuut, naast de dispuutsavond op woensdag, de meeste avonden van de week te vinden is voor een gezellig samenzijn en het onderhouden van eerder genoemde kwaliteiten.

Natuurlijk houdt het leven bij De Uni niet op. Chic Sat is dan ook vaak te vinden op de vele feestjes die Maastricht rijk is, maar één van de mooisten organiseert het Dispuut zelf: de Chic Sat Club Night. Op deze legendarische avond feesten alle Maastrichte studenten tot diep de nacht in op de plaatjes van grote DJ namen. Naast de feestjes worden ook de verschillende Maastrichtse nachtcafés regelmatig vereerd met een bezoekje van de Leden.

Stamkroeg
Studentencafé de Uni
Brusselsestraat 31
6211PB Maastricht

Neem contact op met O.H.D. Chic Sat