O.D.M. Hesperides

O.D.M. Hesperides, opgericht in 1986, is een van de oudste disputen van Maastricht. Met bijna 100 reünisten, 19 actieve leden en één erelid is O.D.M. Hesperides een hechte en gezellige groep gouden vrouwen.

Onze naam, O.D.M. Hesperides, is afkomstig uit de Griekse Mythologie. De Hesperiden, nimfen van de nacht, bewaken de boom met de gouden appels.

Iedere woensdagavond zijn wij te vinden in het bruisende nachtleven van Maastricht. Dan borrelen we in de kroeg of op sociëteiten van andere disputen en verenigingen. Dit is echter niet het enige wat ons bezig houdt. Verder doen we mee aan sporttoernooien, dispuutsreisjes, gala’s, diners (met of zonder date), vind je ons terug in de lekkerste restaurants en leukste kroegjes door heel Nederland, komen we tijdens barre tijden bij elkaar in de UB, eten we lekker samen of organiseren we zelf een leuke activiteit.

Studeren behoort natuurlijk ook tot een van onze activiteiten. Studie staat hoog in het vaandel; zonder studie, geen Maastricht, geen studentenleven en geen dispuut. Natuurlijk is dit alles goed te combineren met een druk, gezellig en actief studentenleven zoals de Hesperiden dat gewend zijn.

O.D.M. Hesperides is niet met weinig woorden te omschrijven.. 

Eerlijk, spontaan, veelzijdig, ambitieus, creatief, gezellig, origineel en sociaal zijn slechts enkele eigenschappen die ons dispuut kenmerken.

 

Een gouden studententijd beleef je bij O.D.M. Hesperides!

Benader ons via:

Instagram: @odm_heperides

Facebook: Odm Hesperides

logo-hesperides2
Instagram

Over ons

Instagram: @odm_heperides

Facebook: Odm Hesperides

Stamkroeg

Café van Bommel
PLATIELSTRAAT 13
6211GV MAASTRICHT

Neem contact op met Hesperides