O.D.D. Sororitas

De Latijnse benaming voor zusterschap leek een passende naam voor ons dispuut. In december 2008 werd onze hechte vriendinnengroep dan ook bestempeld als Onafhankelijk Damesdispuut Sororitas. Vrolijkheid, ambities, uitstraling en veelzijdigheid zijn enkele eigenschappen die ons dispuut kenmerken.

Elke woensdagavond zijn wij te vinden in de Beurs, waar we met nog 9 andere disputen borrelen, voorafgaand met een gezellige integratie of een leuke activiteit. Na twee uur gaan we tot in de vroege uurtjes door in een van de vele cafés op de Markt, waar we regelmatig de stoute schoenen aantrekken…

Daarnaast borrelen we natuurlijk regelmatig met leuke herendisputen, zowel binnen als buiten Maastricht. We genieten jaarlijks van dispuutreisjes, gala’s, een oud-ledendag, sporttoernooien, familiedagen, date diners en themafeesten, maar ook zijn we regelmatig te vinden in kroegen van andere disputen en verenigingen. Niet alleen op dispuutavonden, maar ook daarbuiten vinden we het heerlijk om samen te sporten, te eten, een filmpje te pakken of naar een festival te gaan. Ondanks dit alles, blijft studeren natuurlijk het belangrijkst en we zijn dan ook vaak samen in de leukste koffietentjes en de ub te vinden. Dit alles valt dan ook helemaal binnen ons motto: live life to the fullest!

Meer info of een keer meemaken?

Check onze instagram: oddsororitas

Bel/app Florance: 0649662250

Instagram

Stamkroeg:
Studentencafé de Beurs
Spoorweglaan 6
6221 BS Maastricht

Neem contact op met O.D.D. Sororitas