O.D.D.M. Les Sacripantes

Al meer dan 30 jaar is O.D.D.M. Les Sacripantes niet meer te missen uit het Maastrichtse studentenleven. Als dispuut vormen wij een variabel en kleurrijk geheel. Variabel omdat ieder van onze leden een eigen persoonlijkheid heeft en geheel omdat we samen een hechte vriendinnengroep vormen.
Elke woensdagavond eten, kletsen en drinken wij gezellig samen, waarna we het feestje voortzetten in onze stamkroeg Studentencafé de Beurs. Samen met 9 andere onafhankelijke disputen doen we daar een dansje, een praatje, een biertje, een pk’tje, of een shotje. Als het laatste lied ‘de hoogste tijd’ luidt, racen we naar het marktplein en gaan we het Maastrichtse uitgaansleven tegemoet tot diep in de nacht.
Onze actieve bijdrage aan het Maastrichtse studentenleven blijkt niet alleen uit de gewone dispuutsavonden. Ook genieten wij van de vele activiteiten, feestjes, integraties en sporttoernooien die elk jaar weer plaatsvinden. Zelf zijn wij ook actief met het organiseren van evenementen. Zo organiseren wij jaarlijks ons Rage Cage-toernooi.
Als vriendinnengroep ondernemen we nog veel meer activiteiten zoals het nieuwjaarsdiner, dispuutsweekend, familie-dagen, oud-leden-dag en dispuutsvakanties. Ook wanneer de tentamens om de hoek staan, brengen we samen bezoekjes aan de UB en hier kunnen we dan tussendoor gezellig een koffietje doen. Zo nu en dan brengen we een bezoekje aan de leden die in het buitenland studeren. Deze memorabele momenten, avonden en dagen zorgen voor de beste herinneringen uit je Maastrichtse studentenleven!
Ook tijdens de INKOM zullen wij niet te missen zijn! Zoek de groen- gestreepte truien of wij zoeken jou! Kom naar onze keuzeactiviteit en feest met ons mee tijdens de legendarische feesten. Be there!
Met ondeugende groet,
O.D.D.M. Les Sacripantes
Ab Actis: Nina van Helmond (0640953990)

Stamkroeg

Studentencafé de Beurs
Spoorweglaan 6
6221 BS Maastricht

Neem contact op met Les Sacripantes