O.D.D. Femmes-Tastiques

💙💙💙💙💙💙

 

Het begon allemaal in 95….

In de winter van het jaar 95 besloten negen vrouwen een nieuw dispuut te vormen. Nu, 25 jaar later en vele femmes rijker, vormen wij als Onafhankelijk Dames Dispuut Femmes-Tastiques een hechte groep vriendinnen die vol energie en enthousiasme nog erg actief zijn in het allermooiste Maastrichtse studentenleven.

Je kunt ons beschrijven als liefdevol, energiek, sociaal, ambitieus, creatief, spontaan, vlot, nuchter en soms een beetje gek. Met een grote groep meiden stralen wij altijd van oor tot oor. We genieten en maken de mooiste momenten mee samen, maar staan ook altijd voor elkaar klaar. De bekende leus in ons dispuutslied omschrijft in andere woorden waar wij voor staan: ‘Allemaal verschillend, toch voelen wij ons een’, want vriendschap voor het leven, dat wil toch iedereen?’

Wat doen wij precies? Allereerst zijn we elke donderdag te vinden in ons vertrouwde studentencafé De Uni! Hier vloeit elke donderdagavond het bier rijkelijk, worden vele dansjes gewaagd en draait het rad veelvuldig. Kortom: we kletsen, zingen en lachen.

Daarnaast staan we regelmatig te vinden en stralen op de veelbelovende studententoernooien, diners en gala’s en borrelen we wekelijks met disputen binnen én buiten Maastricht.

Verder organiseren wij elk jaar het welbekende Spring Dinner, een chique diner in de lente. Tijdens Spring Dinner komen veel oud-leden terug en genieten we met ontelbaar veel vrouwen en hun dates van het bestaan van ons mooie vrouwendispuut. Spring Dinner is áltijd een feest.

Bovendien staan wij bekend om onze welbekende laars, die tevergeefs een grote oorzaak is van wat alles wat er is gebeurd tijdens onze borrelavonden.

Dit jaar is een bijzonder jaar: we zullen namelijk ons lustrum ‘Lumineux’ inluiden! Lumineux staat voor het lichtgevende, schitterende, briljante en stralende. Hierbij beloven we dat we er een sprankelend jaar van gaan maken, met een eigen feest en vele activiteiten!

Zorg dat je de femmes niet misloopt in het blauw & geel met hun gewaagde dansjes en het bier in hun handjes!

Wil je een keer mee borrelen? Bel/app Merlijn 06-39224500 of Suus 06-53468495. Tot snel, lieve meiden!

 

💙💙💙💙💙💙

Instagram

Stamkroeg

Studentencafé de Uni
Brusselsestraat 31
6211 PB Maastricht

Neem contact op met O.D.D. Femmes-Tastiques