O.D.D. Femmes-Tastiques

Het begon allemaal in 95….

In de winter van het jaar 95 besloten negen vrouwen een nieuw dispuut te vormen. Nu, 25 jaar later en vele femmes rijker, is het Onafhankelijk Dames Dispuut Femmes-Tastiques vol energie en enthousiasme nog erg actief in het allermooiste Maastrichtse studentenleven.

Dit mooie dispuut is elke donderdag te vinden in het vertrouwen studentencafé De Uni. Hier zal als elke donderdagavond het bier rijkelijk vloeien, vele dansjes gewaagd worden en het radje vele malen draaien. Daarnaast zijn wij ook vaak te vinden op de veelbelovende studententoernooien, de meest gezellige borrels met andere disputen, diners en gala’s zowel binnen als buiten Maastricht.

Verder organiseren wij elk jaar het welbekende Spring Dinner. Hier zullen herinneringen worden opgehaald door de oudleden en zal het bestaan van het mooie vrouwendispuut gevierd worden door middel van goed eten en wijn.

Natuurlijk ook buiten deze activiteiten zijn wij een hechte groep. ‘Allemaal verschillend, toch voelen wij ons een’, want vriendschap voor het leven, dat wil toch iedereen? Ook kan je ons beschrijven als energiek, sociaal, ambitieus, grensverleggend, spontaan en vlot.

Bovendien staan wij ook bekend om de welbekende laars, die tevergeefs een grote oorzaak is van wat alles wat er is gebeurd tijdens onze borrelavonden.

Tevens zullen we dit jaar ook ons lustrum inluiden. ‘Lumineux’, het lichtgevende, schitterende, briljante en stralende. Hierbij beloven we dat we er een sprankelend jaar van gaan maken!

Zorg dat je de femmes niet misloopt in het blauw & geel met hun gewaagde dansjes en het bier in hun handjes!’ Proost op Femmes-Tastiques!’

Instagram

Stamkroeg

Studentencafé de Uni
Brusselsestraat 31
6211 PB Maastricht

Neem contact op met O.D.D. Femmes-Tastiques