O.D.D. ExpresZo

Woensdag om 17:30 kijk ik op van mijn studieboek en naar de klok. Ik tik mijn dispuutsgenoot naast me aan: het is tijd om te gaan…

Snel langs huis om onze bekende fuchsia trui mee te nemen en zo door om samen te gaan eten. We zijn met een goede bodem weer helemaal klaar voor een avond gevuld met een activiteit, een creatieve of gekke uitspatting. Spelletjes, sport, wijnproeverijen, borrelen met andere disputen, dansen, niks is ons te gek.

Elke avond wordt afgesloten in de kroeg waarna de diehards onder ons nog “even” door gaan naar de FM, omdat er nog niet genoeg gezopen en gedanst is! Hierbij gaan de voetjes van de vloer en gebeuren er dingen die soms maar beter weer vergeten kunnen worden.

Als je nu denkt, leuk maar wat doe je nog meer?

Wij gaan ieder jaar samen op weekend, organiseren een (blind-)datediner, vieren onze verjaardag, gaan een dagje met de vaders, moeders, of broertjes en zusjes op stap, doen mee aan verschillende (sport)toernooien and last but not least: samen met O.H.M Hyperion organiseren wij ieder jaar onze grote trots La Copa de Maastricht. Hét studentenvoetbaltoenooi waar zowel alle disputen binnen als buiten Maastricht naar uit kijken.

Ben jij net zoals wij in ‘for something completely different?’ Happy, busy, dronken en met je beide benen op de grond?

Neem een kijkje op onze instagram voor een eerste indruk!

InstagramTikTok

Over ons

App of bel Carmen: +31 6 42527826
Instagram: oddexpreszo

Neem contact op met O.D.D. ExpresZo