Misspuut Pandora

Al 31 jaar lang maken wij deel uit van het Maastrichtse studentenleven en staan wij bekend om onze diversiteit en eigenzinnigheid. Een fris damesdispuut, niet te missen uit het Maastrichtse studentenleven met onze rode truien! De sfeer binnen ons dispuut vormt de basis voor de sterke onderlinge band die we met elkaar hebben. Iedere woensdagavond zijn wij te vinden in ons Studentencafé de Beurs waar we drankjes drinken en dansjes wagen op de bar. Maar bovenal is dit dé kroeg in Maastricht die wij ‘de onze’ kunnen noemen en waar wij helemaal los gaan.

Van elke avond kunnen wij een feestje maken. Het beste voorbeeld daarvan is onze Sangriarace, waar al 23 jaar op rij Maastrichtse disputen tegen elkaar strijden door zo snel mogelijk een kan sangria door een rietje leeg te zuigen. Natuurlijk is feesten niet het enige wat we doen: we hebben ook een sportieve kant die je nog wel eens kunt tegenkomen op hockey-, voetbal- en volleybaltoernooien, alhoewel we daar ook vaak met een biertje langs de kant betrapt worden… Naast deze fanatieke toernooien organiseren wij ook diners, themafeestjes, familiedagen en veel meer. Kortom, wij maken van onze studententijd een onvergetelijke tijd.

Lijkt het je leuk om kennis met ons te maken? Dan ben je van harte welkom op onze kennismakingsborrels! Neem gerust een kijkje op onze site, Facebook of Instagram of stuur gewoon lekker een berichtje!

Instagram

Stamkroeg

Studentencafé de Beurs
Spoorweglaan 6
6221 BS Maastricht

Neem contact op met Misspuut Pandora