Misspuut Pandora

Al 33 jaar lang maken wij deel uit van het Maastrichtse studentenleven en staan wij bekend om onze diversiteit en eigenzinnigheid. De sfeer binnen ons dispuut vormt de basis voor de sterke onderlinge band die we met elkaar hebben. Iedere woensdagavond zijn wij te vinden in ons Studentencafé de Beurs waar we drankjes drinken en los kunnen gaan. Maar bovenal is dit dé kroeg in Maastricht die wij ‘de onze’ kunnen noemen en waar wij helemaal thuis voelen.

Van elke avond kunnen wij een feestje maken. Het beste voorbeeld daarvan is onze Sangriarace, waar al 24 jaar op rij Maastrichtse disputen tegen elkaar strijden door zo snel mogelijk een kan sangria door een rietje leeg te zuigen. Natuurlijk is feesten niet het enige wat we doen: we hebben ook een sportieve kant die je nog wel eens kunt tegenkomen op hockey-, voetbal- en volleybaltoernooien, alhoewel we daar ook vaak met een biertje langs de lijn betrapt worden… Naast deze fanatieke toernooien organiseren wij ook diners, dispuutsweekenden, familiedagen en veel meer. Kortom, wij maken van onze studententijd een onvergetelijke tijd.

Lijkt het je leuk om kennis met ons te maken? Dan ben je van harte welkom op onze kennismakingsborrels! Neem gerust een kijkje op onze site of Instagram (@misspuutpandora) of stuur gewoon even een berichtje!

Instagram

Stamkroeg

Studentencafé de Beurs
Spoorweglaan 6
6221 BS Maastricht

Neem contact op met Misspuut Pandora