M.D.D. Ex Aequo

Opgericht in 1988 zetten wij al 35 jaar Maastricht op stelten. Iedere woensdag gaan wij na een culinair hoogstandje genuttigd te hebben maar eens flink dansen, borrelen en kletsen in onze stamkroeg Studentencafe de Boschpoort. Waar wij samen met zes andere disputen iedere avond een legendarische avond maken.

De rest van de week is er tijd om samen te sporten, studeren of als het weer het toelaat, lekker te zonnen. We brengen dan ook graag veel tijd met elkaar door. Ondanks dat wij verschillende studies en persoonlijkheden hebben, klikt het des te beter en organiseren wij te gekke feesten en diners. Jaarlijks organiseren wij een Damescantus & Miljoenennacht en doffen wij ons volledig op voor ons Lentediner, 21-diners, gala’s en familiedagen.

Ook buiten Maastricht zijn we erg actief. We zijn namelijk ook terug te vinden op hockey-, frisbee-, volleybal- en voetbaltoernooien en slaan wij een festivalletje zeker niet af. Dit doen we dan ook met gezellige integraties!

Naast ons drukke studentenleven is er altijd nog tijd voor onze uiteenlopende studies! Daarbij zijn velen van ons zijn naast het studentenleven en hun studies ook nog actief in commissies en besturen bij MUSTANGH, Onafhankelijk Maastricht en het Rode Kruis. Plenty of time left! Iets minder ambitieus? Lekker op de bankhangen in ons dispuutshuis is ook altijd een optie!

Ben jij dol op gezelligheid en vind jij diversiteit en gelijkheid binnen een dispuut ook zo belangrijk. Dan vind jij hier de vriendinnen van je leven!

Wil jij ons beter leren kennen?

App/bel Flin: 06-21341072

Facebook: https://www.facebook.com/mdd.exaequo

Instagram: @mdd_exaequo

WhatsApp Image 2023-01-31 at 13.49.14
Instagram

Stamkroeg

Studentencafé de Boschpoort

Boschstraat 64

6211AX Maastricht

Neem contact op met M.D.D. Ex Aequo