E.M.O.D. Kokkepel

Sinds onze oprichting in 1984, als eerste onafhankelijk damesdispuut, is Kokkepel niet meer weg te denken uit het dispuutsleven! Onze dispuutsavond op woensdag beginnen we door samen te eten, om vervolgens tot de late uurtjes door te gaan in de stad! Ook hebben we vaak integraties met andere disputen of zijn we op de vele feesten van Maastricht te vinden. Verder genieten we ieder jaar van een familiedag, een diësdag, dispuutsweekenden, diners, toernooien en vele andere onvergetelijke activiteiten!
Naast al die gezelligheid, mag het studeren niet achterblijven! Dagen samen strijden in de UB en samenvattingen uitwisselen gebeurt regelmatig. We ontwikkelen ons bovendien niet alleen op academisch niveau, maar ook op andere gebieden. Zo organiseren we al 35 jaar lang het grootste studentikoze evenement van Maastricht: het Us Leef Vruike, oftwel het ULV. Met meer dan 2500 bezoekers is dit ons hockeytoernooi waar heel Maastricht en omstreken naartoe leeft!
Op dit moment bestaan we uit negentien actieve leden en meer dan honderd oud-leden. We zijn een dispuut met karakter, ambitie en traditie, maar bovenal een dispuut waarbij de leden een hechte band hebben en waar de vriendschap reikt tot ver na het studentenleven!
Lijkt het je leuk om een keer met ons een drankje te doen en ons beter te leren kennen? Bel of app dan Sofia +31682763959 , of stuur een DM op onze insta @kokkepel
Instagram

Stamkroeg

Café Defilé
Markt 22
6211 CJ Maastricht

Neem contact op met E.M.O.D. KOKKEPEL